/_images_upload/_tn_3206f1dfa1a6dc41.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacatures

Vacatures

Snel zoeken

AGF sector

Waarom AGF?

Foodenagrivacatures.nl plaatst veel AGF (Aardappelen, Groente, Fruit) vacatures op haar site. De AGF sector is een geval apart en niet makkelijk toegankelijk voor mensen uit andere sectoren.
Foodenagrivacatures.nl heeft veel contacten met bedrijven in de AGF die via Food en Agri vacatures nieuwe medewerkers zoeken. Dit zijn grote spelers in de AGF-markt, maar ook de kleinere bedrijven.
Typische AGF vacatures zijn: Accountmanagers/verkopers voor de groothandel of tussenhandel, inkopers, kwaliteitsmanagers etc.
Voor recente vacatures in de AGF sector kan je op AGF zoeken in ons vacatureoverzicht.

AGF vacature uitzetten

Als we een opdracht krijgen voor het plaatsen een vacature in de AGF dan kan je kiezen uit een Standaard Vacature, en een VacatureBoost!. Jouw Vacature AGF wordt hiermee steeds een stukje intensiever gepromoot in de markt van Food en Agri Vacatures.


Bij het uitzetten van vacatures plaatsen we de Vacature standaard op onze website. Wil je opschalen naar VacatureBoost!, dan betaal je extra en krijgt je Vacature een prominente plek op onze Homepage en in onze Nieuwsbrief ( 7000) kandidaten in Agri & Food. Daarnaast zetten we de Vacature uit op 15 gratis websites, waardoor je Vacature AGF online een veel breder bereik heeft

Opdrachtgevers