Terug naar Agri & Food vacatures

Samenvatting

Kernactiviteiten
De Refresco Group is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. Refresco Benelux is de businessunit waar de productie plaatsvindt voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren wij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Het hoofdkantoor van Refresco Benelux is gevestigd in Maarheeze (Nederland).
Hoofdvestiging Nederland
Maarheeze
Aantal vestigingen
5
Aantal medewerkers
850
Branche
Food
Bedrijfsvideo:

Ambitie

Wie zijn wij
Sinds de oprichting in 1999 is Refresco op eigen kracht en door overnames flink gegroeid. Vanaf 2013 hebben we een enorme ontwikkeling doorgemaakt door de fusie met het Britse frisdrankbedrijf Gerber Emig. Met een omzet van 2,3 miljard euro heeft de Refresco Group haar dominante positie op de West-Europese markt verder verstevigd. Het is onze ambitie om nog verder te groeien. Hiervoor is het belangrijk dat we niet alleen in Europa maar ook buiten de grenzen van Europa kijken. We willen via gerichte overnames groeien in markten waar onze belangrijkste klanten zitten of naar toe gaan.
Visie
Onze visie luidt: ‘Our drinks on every table’. Wij willen de nummer één producent van vruchtensappen en frisdranken in Europa zijn. We zijn trots op de producten die wij voor onze klanten maken. Zij kunnen rekenen op de hoogste kwaliteit en service tegen de beste prijs.
Waarden en Doelen
De kernwaarden van Refresco vormen de grondbeginselen van onze organisatie. Ze geven aan hoe wij ons willen profileren en onderscheiden. We verwachten dat iedere werknemer van Refresco zich hiervan bewust is en vanuit zijn of haar functie handelt binnen de context van die kernwaarden.

Deze kernwaarden zijn:

Marktgedreven: De klant staat altijd centraal bij alles wat we doen.

Ondernemend: Initiatief tonen, kansen grijpen en ervoor gaan.

Verantwoordelijk: Vanuit betrokkenheid denken in oplossingen.

Innovatief: Continu op zoek naar verbeteringen op allerlei gebied.

Excellent: Streven naar uitmuntendheid.

Carrière

Instroom
Het woord zegt het al: Refresco wil voor al haar medewerkers een goede werkgever zijn. Een organisatie waar medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie ze werken, trots zijn op wat ze doen, betrokken zijn bij de organisatie en met plezier naar hun werk komen. Wij communiceren open en transparant en hebben respect voor ieders mening. Om deze waardes in stand te houden en te verbeteren werken we samen met Great Place to Work, een wereldwijde organisatie die onderzoek doet naar goed werkgeverschap bij meer dan 6000 bedrijven in 50 landen.
Ontwikkelen en leren
Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken dat is geproduceerd door Refresco. Daar zijn we trots op! Onze kwaliteitsproducten worden gemaakt door goed opgeleide en getrainde collega’s. Want jezelf continu blijven ontwikkelen en verbeteren, onder ander door het volgen van opleidingen en trainingen op allerlei gebieden, maakt een essentieel deel uit van het persoonlijke ontwikkelprogramma van iedere werknemer bij Refresco. Onze ‘Development Academy’ ontwikkelt programma’s op diverse niveaus die zowel in huis als op externe locaties worden verzorgd:
Doorgroeimogelijkheden
Het leiderschap programma:
Dit programma voor managers dat wij in samenwerking met een business school hebben ontwikkeld, bestaat uit drie onderdelen: teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. De modules behandelen leiderschapsvaardigheden en geven je inzicht in de organisatiecultuur en kernwaarden van Refresco. Welk type leider past bij Refresco en welke competenties heb je nodig om te handelen in lijn met onze visie, strategie en kernwaarden? Je ontwikkelt vaardigheden en eigenschappen die je in staat stellen om te presteren op het volgende niveau van onze organisatie.

Het operationele programma:
Bij Refresco werken we met de nieuwste productietechnologieën. Dit vraagt om kennis en bedrijfsspecifieke competenties van onze operators en monteurs. Wil jij ook de beste worden in jouw vak? We hebben voor alle operators en monteurs verschillende opleidingen en trainingen die specifiek afgestemd zijn op jouw huidige en eventueel al toekomstige functie.

Werknemers aan het woord

Deel dit bedrijf

Redvice gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close