Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Agriprom

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Agriprom

Meer informatie over Agriprom

Gemak voor de veehouder en comfort voor de koeAgriprom is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de melkveehouderij en biedt complete oplossingen voor de stalinrichting van melkveebedrijven. Wij richten stallen in volgens het principe van Totaal Koe Comfort: beredeneert vanuit het comfort van de koe en rekening houdend met de eisen van de hedendaagse melkveehouder.
Agriprom onderscheidt zich al decennia lang met innovatieve producten voor de melkveehouderij. Wij richten stallen in met onze eigen koematrassen en unieke ligboxen en zijn internationaal vanaf het begin stadium betrokken bij grote melkveehouderij projecten. In Europa beschikken wij over een uitgebreid dealernetwerk en daarbuiten zijn we onder meer actief in Algerije, Marokko en China.

Dit resulteert in een kwalitatief hoogstaande reeks producten voor de melkveehouder met onder andere koematrassen, waterbedden, diervriendelijke ligboxen, rubber matten en kalverhutten.

Werken bij AgripromBij Agriprom kun je uitgaan van goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een klein en deskundig team onder een ervaren account manager. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen in een team dat zich onderscheidt door klantgerichtheid, flexibiliteit en aanpakkersmentaliteit!