Home Vacatures Voor werkgevers Contact

De vacaturebank voor food- en agri vacatures

Veel HR-mensen vinden het lastig om vacatures goed in te vullen. Het kost veel tijd en vraagt specifieke kennis over allerlei onderwerpen waar je misschien niet dagelijks mee te maken hebt. Food & Agri Vacatures is dan voor jou de uitkomst. Als je hier je vacature plaatst, dan zorgen wij ervoor dat deze goed zichtbaar wordt op de plaatsen en media waar de door jou gezochte kandidaten zoeken. Als dát niet makkelijk is! En wil je helemaal de vacature uitbesteden maar je vindt dat eigenlijk te duur worden, kijk dan eens bij Redvice.eu. Daar nemen ze je alle zorg uit handen voor realistische tarieven die méér dan concurrerend in de markt zijn.

Over de oprichter van vacaturebank Food & Agri Vacatures

Gosse Rodenboog is sinds meer dan tien jaar met een eigen bedrijf actief in de recruitmentbranche. Hij richtte zich direct vanaf het begin op de branches food & agri. In die branches ligt ook zijn achtergrond. Naast de vacaturebank Food & Agri Vacatures heeft hij Redvice opgericht. Redvice neemt het MKB in de food- en agrosector al het werk uit handen bij het zoeken én vinden van de perfect passende kandidaat op een functie.

Gosse vraagt geen (hoge) bedragen voor zijn diensten. Hij werkt, direct vanaf de oprichting, volgens een eigen, uniek model dat ook nog eens heel effectief is. Je krijgt bij Gosse de ervaring van een compleet en modern recruitmentbureau voor een geringe investering. Maak kennis met Gosse en zijn dienstverlening!

Zo werkt vakaturebank Food & Agri Vacatures voor werkgevers:

Je vindt bij Food & Agri Vacatures de goede kandidaten. Wij doen meer dan alleen het plaatsen van jouw vacatures op onze website. Als je een vacature bij ons aanmeldt, brengen wij je vacature actief bij de juiste kandidaten onder de aandacht. Dit doen we door met je mee te denken over de inhoud van je vacature, over de tekst van je vacature en over wat je het beste kunt inzetten om de juiste kandidaten zo goed mogelijk te bereiken. Daarbij mag je rekenen op onze kennis, onze tools en ons grote (online) netwerk. Dit zetten we allemaal voor je in op een manier dat het succes oplevert en dat jij je er prettig bij voelt. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we bij vrijwel alle vacatures in de sector aangeven of, en zo ja hoe je hiervoor de beste kandidaten kunt bereiken.

Dit gaan we voor je doen

Als je besluit om ons in te schakelen bij het vinden van de juiste kandidaat voor een functie, dan gaan we dit voor je doen:

  • Met je meedenken over de inhoud van de vacature.
  • We geven je advies over de tekst van je vacatureaanbod.
  • We helpen dat je vacature gevonden wordt door Google.
  • We helpen je om de kandidaat die je zoekt ook echt te bereiken.
  • We geven je feedback op de resultaten.

En dit bereik je ermee:

Online kandidaten zoeken lijkt op een onoverzichtelijk oerwoud aan mogelijkheden om je vacature te promoten. En dat IS het vaak ook. De mogelijkheden zijn gewoon te groot en te veelomvattend om daarin nog een juiste keus te kunnen maken. Met Food & Agri Vacatures wordt het inzetten van internet bij je zoektocht naar de juiste kandidaat eenvoudig en effectief. Je krijgt kandidaten die aan je profiel voldoen en je bent succesvol aan het werven.

Klik hiervoor de drie interessante mogelijkheden waarmee Food & Agri Vacatures je graag helpt. Voor vaste, interessante prijzen!