Home Vacatures Voor werkgevers Contact


Hierom kies je voor Food & Agri Vacatures als vacaturepodium

Food & Agri Vacatures helpt bedrijven écht bij het vinden van goede kandidaten. Wij doen daarom meer dan alleen het plaatsen van jouw vacatures op onze website. Als je een vacature bij ons aanmeldt, brengen wij je vacature actief bij de juiste kandidaten onder de aandacht. Dit doen we door met je mee te denken over de inhoud van je vacature, de tekst van je vacature en over wat je moet inzetten om de juiste kandidaten zo goed mogelijk te bereiken. We zetten hier onze kennis, onze tools en ons grote (online) netwerk voor je in op een manier dat het succes oplevert en dat jij je er prettig bij voelt. We hebben inmiddels zoveel ervaring opgedaan dat we bij vrijwel alle vacatures in de sector kunnen aangeven of en zoja hoe je hiervoor de beste kandidaten kunt bereiken. Weten we dit niet meteen, dan doen we vrijblijvend een vooronderzoekje voor je.


Dit kunnen we voor je doen:

  • Wij denken met je mee over de inhoud van je vacature. Soms zijn er functies ontstaan waarvoor nu geen passende kandidaten (meer) bestaan of enthousiast te krijgen zijn.

  • Wij geven advies over de tekst van je advertentie. Een advertentietekst moet uitnodigen tot solliciteren en door de juiste mensen gevonden worden via Google.

  • Wij kunnen je op verschillende manieren helpen om de kandidaten die je zoekt ook echt te bereiken. Dit kan door de vacature onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Maar ook door passende kandidaten persoonlijk te vragen om te reageren.

  • Wij geven je feedback over de redenen waarom kandidaten niet in je functie zijn geïnteresseerd. Als we kandidaten persoonlijk vragen om te reageren op een functie, vragen we ook om aan te geven waarom ze geen interesse hebben. Hier kun jij dan weer rekening mee houden.


Als je hier klikt lees je wat onze mogelijkheden zijn en als je hier klikt hoe je een vacature kunt aanmelden.

We delen onze kennis en ervaring graag vrijblijvend met je:

Veel bedrijven worstelen met de vraag: Hoe vind ik goede kandidaten met ervaring in de food- en agrisector. Het internet lijkt op een onoverzichtelijk oerwoud van mogelijkheden om je vacature te promoten. Als je een vacature verspreidt via het internet krijg je steeds vaker kandidaten die niet aan je profiel voldoen. Het wordt steeds lastiger (vooral als recruitment niet je core business is) om te achterhalen wat je anders zou moeten doen om toch succesvol te werven.

Als vacatures niet snel worden ingevuld krijg je te maken met:

  • Extra werk door lange tijdverslindende procedures.

  • Hoge werkdruk bij de collega’s waardoor nieuwe vacatures kunnen ontstaan.

  • Onbegrip bij directie en management omdat de voortgang onvoldoende is.

Wij zijn ieder jaar betrokken bij honderden vacatures in de Food- en Agrisector. Wij weten als geen ander wat werkt en wat niet, en wat je moet doen (of nalaten) om succesvol nieuwe collega's te werven.


Deze kennis en ervaring willen wij met je delen dit doen we GRATIS door:


  • Wil je graag overleggen? Bel me dan op 06-53769999

Wil je dat we meteen actief met één van je vacatures aan de slag gaan? Kijk dan bij onze tarieven en kies één van de mogelijkheden.