Home Vacatures Voor werkgevers Contact
f&a Vacatures Food vacatures Vacatures visserij

Vacatures visserij

Bent u op zoek naar vacatures in de visserij? Bij ons vind je een ruim aanbod visserij en vis vacatures. Werken in de visserij kan op mbo, hbo en universitair niveau en zowel op de lange- als op de korte termijn.

Onze website wordt voortdurend geactualiseerd en bevat dus altijd de actueelste vacatures van het moment. Wij van Food & Agri Vacatures hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in de uitzendbranche. We weten dus als geen ander hoe we de juiste match tussen werknemer en werkgever moeten maken en kennen we de branches waarin wij werkzaam zijn door en door. De beste vacatures in de visserij vind je bij Food & Agri Vacatures.

Werken in de visserij? Diverse uiteenlopende vacatures in de visserij

Wanneer je op zoek bent naar een passende vacature in de visserij kunt u bij ons rekenen op de volgende soorten vis vacatures:

  • Teamleider in de visverwerking;
  • Procesoperator;
  • Productiemedewerker visverwerking.

Heb je binnen ons huidige aanbod niet jouw droomvacature kunnen vinden? Door te registreren ontvang je altijd als eerste bericht wanneer een nieuwe vis vacature geplaatst is op de website.

In de visserij sector kan het voor werkgevers lastig zijn om geschikt personeel aan te trekken. Tijdens de zoektocht naar geschikt personeel is er vaak veel expertise van de sector nodig. Door dit proces uit te besteden aan een partij die verstand van de sector heeft, kan dit proces vereenvoudigd worden.

Meld je aan op onze website en wij zullen ervoor zorgen dat jij binnen de kortste keren uitermate geschikt personeel op de werkvloer hebt staan.

Kom werken in de visserij!

Dus ben je van plan om te gaan werken in de visserij? Neem een kijkje tussen ons actuele aanbod vacatures, of schrijf je in om op de hoogte gebleven te worden van de ontwikkelingen omtrent nieuwe vis- of visverwerking vacatures. Heb je vragen, interesse in onze werkwijze, of iets anders? Neem dan contact met ons op! We zijn telefonisch bereikbaar op 050-30252104, of per e-mail op info@foodenagrivacatures.nl.

We zijn werkzaam in de gehele food sector. Wij bieden hiernaast onder andere ook diverse vacatures vlees en AGF vacatures aan. Creëer een kandidaatsprofiel en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector.

Bekijk ons actuele aanbod vacatures in de visserij en vind jouw droombaan!

11 vacatures gevonden

Regio

Branche

Beroepen

Maak een e-mail alert aan

Automatisch voor jou interessante vacatures in je inbox!

Uit welke branches wil je vacatures ontvangen?