Home Vacatures Voor werkgevers Contact

Tuinbouw vacatures

Tuinbouw vacatures voor vakmensen en werken in de tuinbouw. Wij bieden vacatures aan in de gehele tuinbouwketen. Dus voor adviseurs, commerciële medewerkers, verkoopleiders, accountmanagers en projectmanagers in de groenteteelt en de sierteelt in heel Nederland.

Werken in de tuinbouw via Food & Agri Vacatures kan op mbo-, hbo- en op universitair niveau. Het is een grote sector waarin veel werk te vinden is op verschillende opleidingsniveaus. Wij vormen de verbindende schakel tussen werkzoekenden en werkgevers en hebben jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling.

Inmiddels hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in de branche en weten we als geen ander hoe wij moeten adviseren en de beste match tussen de tuinbouw vacatures van de werkgever en werkzoekenden kunnen realiseren.

Uiteenlopende tuinbouw vacatures

Op onze website bieden wij een uitgebreid aanbod vacatures in de tuinbouw aan, bijvoorbeeld:

  • Glastuinbouw vacatures
  • Teeltmanager
  • Teeltadviseur

De tuinbouw is één van de meest veelzijdige bedrijfstakken. Denk hierbij aan sierteelt, groenten- en fruitteelt, bolgewassen en dienstverlening. Elke soort teelt vraagt om een specifiek aantal kenniseisen en kunde.

Het vacatureaanbod kan echter sterk variëren, afhankelijk van de seizoenen. Tijdens de drukke plant- en oogsttijden kunnen er veel meer vacatures vrijkomen dan in het rustigere seizoen. Schrijf je in bij Food & Agri Vacatures en ontvang automatisch bericht er een geschikte tuinbouw vacature online is gekomen. Zo mis je nooit meer een geschikte vacature en weet je zeker dat je als één van de eersten kunt solliciteren.

Zoek een passende vacature en kom werken in de tuinbouw

Heb je de ambitie om te gaan werken in de tuinbouw? Neem dan een kijkje tussen de vacatures van Food & Agri Vacatures, of schrijf je in als werkzoekende. Zo vind je het snelst een passende baan.

Ook werkgevers staan wij graag bij in dit proces. Werkgevers kunnen vacatures plaatsen op de website en zo geschikt personeel aantrekken. Het plaatsen van vacatures kost veel specifieke kennis en tijd en door je bij ons in te schrijven gaan wij voor jou op zoek naar de geschikte kandidaat. Zo nemen wij je veel werk uit handen.

Food & Agri Vacatures: dé specialist in tuinbouw vacatures!

11 vacatures gevonden

Regio

Branche

Beroepen

Maak een e-mail alert aan

Automatisch voor jou interessante vacatures in je inbox!

Uit welke branches wil je vacatures ontvangen?