Home Vacatures Voor werkgevers Contact
f&a Vacatures Agrarische vacatures

Agrarische vacatures

Agrarische vacatures vind je in verschillende soorten en bedrijfstakken. De agrarische sector is uitgebreid en diverse vacatures komen aan bod. In deze sector draag je bij aan de vervaardiging van voedsel en grondstoffen. De agrarische sector wordt in Nederland als onmisbaar bevonden en draagt voor ongeveer 10% mee aan het BNP. Nederland exporteert zowel producten als kennis, waardoor de sector onmisbaar is geworden.

Food & Agri Vacatures biedt vacatures in de agrarische sector aan op mbo-, hbo- en universitair niveau. Wij bieden deze agrojobs vacatures aan in verschillende delen van Nederland.

Op onze website vind je altijd een actueel aanbod vacatures in deze sector die aansluiten bij jouw expertise. Ook wanneer tussen deze agrarische vacatures niet de juiste naar voren is gekomen kunnen wij jou helpen, aangezien het mogelijk is om je in te schrijven voor vacature alerts.

Vacatures in de agrarische sector

De agrarische sector valt uiteen in vacatures in de landbouw, waarbij zowel in de reguliere als de biologische landbouwsector gewerkt kan worden. Hiernaast bieden wij tuinbouw vacatures aan in de gehele tuinbouwketen, bijvoorbeeld als teeltmanager, teeltadviseur of in de glastuinbouw.

Veehouderij vacatures bieden wij onder andere aan in de melkveehouderij, voor bedrijfsleiders in de melkveehouderij en vacatures in de pluimveesector.

Heb hier geen geschikte agrarische vacatures tussen gevonden? Schakel een e-mail alert in en ontvang automatisch bericht wanneer er interessante vacatures voor jou in onze database zijn verschenen.

Verschillende functies in de sector

Wanneer je denkt aan vacatures in deze sector zijn wij onder andere op zoek naar mensen die de volgende posities in de sector kunnen vervullen:

  • Commercieel adviseurs;
  • Sales managers;
  • Teamleiders;
  • Marketing medewerkers;
  • Teeltbegeleiders;

Deze agrojobs bieden wij niet alleen aan in Nederland, ook in bedrijven buiten Nederland is het mogelijk om aan de slag te gaan. Inmiddels hebben wij bijna 10 jaar ervaring in de agrarische sector en weten dus als geen ander hoe we de juiste match moeten maken tussen werknemer en werkgever.

Geschikte kandidaten voor agrarische vacatures aantrekken

Voor werkgevers kan het lastig zijn om geschikte kandidaten aan te trekken voor de openstaande vacature. Het is vaak een tijdrovend proces om de juiste kandidaten te selecteren en te plaatsen.

Ben jij op zoek naar een eenvoudige manier om werknemers te vinden en te plaatsen voor jouw agro vacatures? Werkgevers kunnen de agrarische vacature voor een bepaald bedrag per maand plaatsen op de website van Food & Agri Vacatures. Wij zoeken dan een geschikte kandidaat voor uw vacature en zo kunt u blijven doen waar u goed in bent. Dat bespaart tijd én geld!

Food & Agri Vacatures: dé online vacaturebank van Nederland

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector weten wij als geen ander hoe we werkgevers kunnen helpen met het juiste personeel aantrekken, en hoe we werknemers kunnen plaatsen in de juiste posities.

Heb je nog vragen? We zijn telefonisch bereikbaar op 06 5376 9999 en per e-mail op info@foodenagrivacatures.nl. Agrarische vacatures worden in een mum van tijd gevuld bij Food & Agri Vacatures!

12 vacatures gevonden

Regio

Branche

Beroepen

Maak een e-mail alert aan

Automatisch voor jou interessante vacatures in je inbox!

Uit welke branches wil je vacatures ontvangen?