Home Vacatures Voor werkgevers Contact
f&a Vacatures Food vacatures Vacatures groente en fruit

Vacatures groente en fruit

Op zoek naar vacatures groente en fruit? Op de website van Food & Agri Vacatures vind je altijd het meest actuele groeten en fruit vacatures. Deze vacatures zijn beschikbaar in heel Nederland en in het buitenland voor op de korte en lange termijn.

Onze vacatures zijn op mbo-, hbo- en universitair niveau en in verschillende takken in de sector. Denk hierbij aan functies zoals internationaal accountmanager, productieleider, kwaliteitsmedewerker of als salesmedewerker in de groente- en fruitteelt.

Bij Food & Agri Vacatures vind je altijd een veelzijdig aanbod vacatures. Ook wanneer je als werkgever op zoek bent naar geschikt personeel in de groente- en fruitsector krijg je op deze website de uitgelezen kans om de juiste kandidaten aan te trekken. Zo krijg je de vacatures groente en fruit snel gevuld, zonder hier te veel tijd aan te verliezen.

Vacatures in de groente- en fruitsector

Inmiddels zijn wij al 10 jaar een toonaangevende speler in het werkveld. Wij weten als geen ander hoe we groente en fruit vacatures gevuld moeten krijgen. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Zo kunnen wij werkzoekenden snel in contact brengen met een geschikte werkgever en andersom.

Wij bieden onder andere de volgende vacatures aan in de groente en fruitteelt:

  • Accountmanagers;
  • Administratief medewerkers;
  • Productontwikkelaars in de voedselindustrie;
  • Productieleiders;
  • Plantmanagers;
  • Kwaliteitsmedewerkers.

Ook wanneer je op zoek bent naar een functie binnen een internationale omgeving ben je hier aan het juiste adres, aangezien wij ook functies in landen zoals China en Duitsland aanbieden. Staat jouw droomvacature hier niet tussen? Maak een e-mailalert aan en ontvang automatisch bericht wanneer er een nieuwe vacature in de sector vrijkomt.

Food & Agri Vacatures: dé vacaturebank voor werkgevers en werknemers

Wil je als werkgever vacatures plaatsen op dé vacaturebankwebsite van Nederland in de groente- en fruitteeltsector? Plaats een vacature en bespaar veel tijd in de zoektocht naar de juiste kandidaat voor de positie.

Naast vacatures in de groente en fruitindustrie bieden we ook andere vacatures in de voedingsmiddelenindustrie aan, bijvoorbeeld vacatures in de vleessector en AGF vacaturesin de aardappelen-, groente- en fruitsector.

Geschikte groentes en fruit vacatures vind je bij de nummer 1 vacaturebank van Nederland: Food & Agri Vacatures.

14 vacatures gevonden

Regio

Branche

Beroepen

Maak een e-mail alert aan

Automatisch voor jou interessante vacatures in je inbox!

Uit welke branches wil je vacatures ontvangen?