Home Vacatures Voor werkgevers Contact

AGF vacatures

AGF vacatures in de Aardappelen, Groente, Fruit branche vind je bij Food & Agri Vacatures. Hier vind je diverse vacatures in de AGF branche, denk hierbij aan een kwaliteitscontroleur AGF, keurmeester AGF, AGF specialist of een AGF manager. Wij bieden banen aan verspreid door heel Nederland.

Bij ons vind je vacatures in de AGF sector op mbo-, hbo- en universitair niveau. In deze grote sector vind je een grote verscheidenheid aan banen. Het gaat in deze sector niet alleen om de verkoop en het kweken van de producten, ook de logistiek speelt hierin een grote rol.

Op onze website vind je altijd een actueel aanbod vacatures. Staat jouw droomvacature hier niet tussen? Schrijf je dan in als werkzoekende om automatisch bericht te ontvangen van nieuwe AGF vacatures.

Verschillende AGF vacatures

Wij bieden de volgende vacatures aan:

  • Kwaliteitscontroleur AGF;
  • Keurmeester AGF;
  • AGF specialist;
  • AGF operational manager;
  • Accountmanagers en verkopers voor de groothandel of tussenhandel;
  • Traders
  • Inkopers.

Werken in de AGF is dus echt een geval apart en niet erg toegankelijk voor mensen uit andere sectoren. Het kan dus lastig zijn om geschikte vacatures te vinden en daar kunnen wij jou bij helpen.

Werkgevers kunnen via onze website een AGF vacature uitzetten. Op deze manier kun je geschikt personeel aantrekken. Bij het uitzetten van een vacature is het mogelijk om te kiezen uit verschillende pakketten, zogenoemd VacatureBasic, VacatureBoost en VacatureBonus. De vacature wordt met deze pakketten een stuk intensiever gepromoot in de AGF sector.

Schrijf je in en kom werken in de AGF sector!

Dus wil je gaan werken in de AGF sector? Dit begint bij Food & Agri Vacatures. Wij bieden altijd het meest actuele aanbod vacatures aan op onze website, hebben 10 jaar ervaring in de branche en bieden werkgevers een eenvoudige manier om geschikt personeel aan te trekken.

Naast AGF banen bieden wij ook diverse andere banen aan in de agrarische sector, bijvoorbeeld landbouw vacatures of vacatures in de veehouderij. Creëer een kandidaatsprofiel en schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe vacatures.

Bekijk ons actuele aanbod AGF vacatures en vind jouw droombaan in de sector!

14 vacatures gevonden

Regio

Branche

Beroepen

Maak een e-mail alert aan

Automatisch voor jou interessante vacatures in je inbox!

Uit welke branches wil je vacatures ontvangen?