Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij AgroBuren

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over AgroBuren

Over ons

AgroBuren is in 2001 opgericht en is toeleverancier voor o.a. de boomteelt, fruitteelt, akkerbouw, bloembollen, tuinbouw, voederteelten en openbaar groen.

AgroBuren is een onderdeel van de landelijk opererende van Wesemael groep.

Wij zijn een modern bedrijf dat werkt volgens de volgende missie: "Vertrouwen door prestatie". Door het leveren van het juiste advies op het juiste tijdstip vanuit de klant gedacht, met teeltadviseurs welke zich onderscheiden in praktische teeltkennis, willen wij bereiken dat onze klant een zo hoog mogelijk rendement behaalt.

AgroBuren omvat één hoofdvestiging gevestigd te Tiel en een depot in Opheusden, waar de dochterondernemingen van AgroBuren zijn gevestigd onder de namen Agro de Arend BV (boomkwekerij) en FS Europe bv (hardware fruit).

Dankzij de constante groei waren we al geruime tijd op zoek naar een andere locatie met grotere opslagcapaciteit van mn. gewasbeschermingsmiddelen. Begin 2010 hebben we deze locatie gevonden op industrie terrein Medel te Tiel (langs de A15). Na de start van de nieuwbouw eind 2010 hebben we op 3 december 2011 onze nieuwe locatie feestelijk geopend. Middels deze nieuwbouw hebben we voorlopig voldoende opslagcapaciteit en kunnen we de groei binnen ons bedrijf weer aan, om zo onze klanten tijdig van de gevraagde producten te voorzien.