Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Bio Enterprise

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Bio Enterprise

Meer informatie over Bio Enterprise

Gezonde dieren die goed presteren. Dat is waar Bio Enterprise voor staat. Of het nu gaat om rundvee, varkens, paarden, schapen, kippen of huisdieren, u vindt bij ons producten van de hoogste kwaliteit.

Van hoefmes en elektrische afrastering tot uierzalf, voedingssupplementen en onderzoekshandschoenen. Als groothandel in vee- en dierbenodigdheden selecteren wij voor u topproducten van gerenommeerde bedrijven. 
Want u wilt alleen het allerbeste. En gelijk heeft u!

Alle kennis in huis

Bio Enterprise is niet zomaar een groothandel. Bij ons is veel kennis aanwezig over de agrarische sector. Wij weten precies wat er leeft en speelt. Onze specialisten delen dan ook graag hun kennis met u en geven advies op maat. U profiteert op die manier van onze deskundigheid en jarenlange ervaring.

Bio Enterprise is al meer dan 30 jaar dé agrospecialist bij uitstek. 
Het brede assortiment omvat alle denkbare agrarische producten en middelen; van stalbenodigdheden tot farmaceutische producten.

Het team van Bio Enterprise is erg gedreven in hun werk, heeft kennis van zaken en gaat uitdagingen niet uit de weg. Bio Enterprise zoekt deze eigenschappen ook in haar toekomstige medewerkers.