Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Bouwhuis Enthoven B.V.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Bouwhuis Enthoven B.V.

Over Bouwhuis Enthoven

Bouwhuis Enthoven is een familiebedrijf, met meer dan 100 jaar bedrijfshistorie. Wij zijn onderdeel van de Van Beek Group.We exporteren onze producten wereldwijd naar meer dan 45 landen en we zijn gespecialiseerd in eiproducten met onderscheidende functionaliteit.Onze 90 vakbekwame medewerkers zorgen voor de verwerking van 3 miljoen eieren per dagOnze productiekolom is volledig traceerbaar, onze eieren gaan direct van pluimveehouder naar verwerking.

Jouw toekomst

We denken in kansen en mogelijkheden zonder het belang van klanten en collega’s uit het oog te verliezen. Als jij bij ons komt werken, verzeker jij je van een betrouwbare werkgever, die je op de plek brengt waar jij je ambities waar kunt maken. Daarbij staan een professionele instelling met ruimte voor persoonlijk contact en persoonlijke ontwikkeling voorop.

Ontwikkeling

Samenwerken zit in ons DNA, zowel intern – gericht op onze medewerkers – als met onze externe partners. Zo stimuleren we medewerkers zichzelf verder te ontwikkelen en vinden we het creëren en in stand houden van een veilige arbeidsplek cruciaal!