Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Countus accountants + adviseurs

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Countus accountants + adviseurs

Meer informatie over Countus

Welkom bij Countus!

Nieuwsgierig naar werken bij Countus? Klik hier voor de interactieve Countus-beleving en krijg een kijkje achter de schermen!

Doorgroeien zit in ons bloed. Zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. We stimuleren ontwikkeling, geloven in onze mensen en belonen initiatieven. Als jij jouw talent laat zien en graag wil, dan geven wij je de ruimte om die kansen te pakken. Samen gaan we er alles aan doen om jouw doel te behalen.

Ondernemers verder helpen, dat is ons werk. Proactief ondernemers ontzorgen, dat maakt ons tot een succes. Bij Countus nemen we onze maatschappelijke rol serieus. We zijn open, eerlijk en integer. Doen wat moreel juist is. Dat verwachten we natuurlijk ook van jou. Jij brengt ons bedrijf verder. Jij bent ons visitekaartje, wij zorgen ervoor dat je die zo goed mogelijk kan uitdragen. De kennis en vaardigheden die je hiervoor nodig hebt bieden we je dan ook rijkelijk aan. Via je collega’s, via interne en externe opleidingen, projecten en via boeken. Exact zoals jij het nodig hebt. 

We bieden een stabiele werkomgeving waar jij je kan ontwikkelen tot de professional die je wilt zijn. Samenwerking staat in ons bedrijf centraal, leren van elkaar stimuleren wij. We zijn nauw betrokken bij jouw ontwikkelpad als professional en mens. Want: als jij de rol van jouw functie kan én durft te pakken, zal ons bedrijf groeien en bloeien.