Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Crehumus B.V.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Crehumus B.V.

Meer info over Crehumus B.V.

Werken bij Crehumus


Crehumus is dé specialist én exclusief importeur van een unieke mix levende micro-organismen die de bodem herstellen en vitaler houden. Het concept voor een sterk en gezond gewas is compleet met onze eCeres plantversterking. De producten zijn duurzaam en verbeteren de bodem, het gewas en verhogen het bedrijfsresultaat. Crehumus is al ruim 5 jaar actief binnen de agrarische sector, voor alle teelten door heel Nederland en België. Wij onderscheiden ons door een hoog kwalitatief product, begeleiding en duidelijk advies. 

In de agrarische markt ziet men Crehumus opkomen, er is veel vraag naar ons product en wij zoeken daarom een enthousiaste medewerker die kennis heeft van de bodem met commerciële vaardigheden. 


WIJ ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT!

In de agrarische markt ziet men Crehumus opkomen, er is veel vraag naar ons product en wij zoeken daarom een enthousiaste medewerkers met kennis van de bodem. Heb jij de juiste skills en affiniteit en/of ervaring en wil jij een echte bodemverbeteraar worden? Zijn passie en drive voor jou belangrijk? Reageer dan op een van onze vacatures.