Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Van der Pol en Zonen B.V.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Van der Pol en Zonen B.V.

Over Van der Pol en Zonen B.V.

OUR DOUGH, YOUR CREATIVITY

Onze diepgevroren degen hebben een constante kwaliteit en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Naast bladerdeeg en croissantdeeg zijn ontbijtkoekdegen, beslagen en geportioneerde degen de belangrijkste productgroepen van Van der Pol. Onze merken zoals DPW, Wijcks Koekdeeg en Koekjes van de Rol worden gebruikt door ambachtelijke bakkers, vers formules en semi-industriële verwerkers. Wij ondersteunen de bakker in het maken van pure producten welke voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.
DTI Group (www.dtigroup.nl) is een familiebedrijf dat bestaat uit productiebedrijven in de foodsector. De werkmaatschappijen zijn actief in zowel de zuivel- als bakkerijsector. Wij beleveren klanten uit de voedingsindustrie, foodservice en retail in Nederland, Europa en wereldwijd. In totaal dragen meer dan 120 enthousiaste medewerkers verdeeld over twee vestigingen bij aan het succes van de DTI groep. 
Royal VIV Buisman is een allround specialist in melkvet producten. Een breed assortiment producten  wordt geproduceerd in onze moderne fabriek in Zelhem. In Wijk en Aalburg hebben we een specialistische ompakfabriek voor foodservice en consumentenproducten.
Van der Pol is één van de grootste Nederlandse deegspecialisten. We produceren hoogwaardige roomboter deegproducten, denk aan bladerdeeg, croissantdeeg en cookie dough. In 1985 heeft het de Koningin het familiebedrijf Van der Pol onderscheiden met het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”.