Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij De Bolster

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over De Bolster

Meer informatie over de Bolster

Over ons

De Bolster is een familiebedrijf met passie voor biologische zaden. Zaden voor groenten, bloemen, kruiden, groenbemesters en kiemgroenten. De Bolster zoals je ons nu kent, is rond 2005 opgericht in Epe, door Bart en Elly Vosselman. Samen met hun zoon Frank en zakenpartner Patrick Hoogendoorn namen zij destijds zadenbedrijf De Bolster over van echtpaar Harry en Chris Douwes. Wat begon als een klein familiebedrijf, met alle bedrijfsactiviteiten uitgevoerd in de oude boerderij, is uitgegroeid tot een professioneel en gespecialiseerd bedrijf met ongeveer 30 vaste medewerkers. Dit aantal wordt in de zomermaanden bijna verdubbeld met tijdelijke medewerkers.

Onze klanten: professionals, wederverkopers en particulieren

We produceren ruim 370 rassen voor professionele telers, zaadbedrijven, retailers en hobby-tuiniers. De Bolster legt haar focus op het veredelen van groenten en het vermeerderen van zaden (groenten, bloemen, kruiden, groenbemesters en kiemgroenten). Naast de productie van biologische zaden verzorgen wij ook de schoning van zaadpartijen voor andere zaadbedrijven, die zo kunnen profiteren van onze expertise en hightech faciliteiten. De Bolster is uitgegroeid tot een gerespecteerd merk in biologische zaden.

Onze visie

Bij De Bolster geloven wij in pure voeding, wereldwijd voor iedereen toegankelijk, eerlijk en bewust geproduceerd, met zorg voor de natuur en respect voor elkaar. Wij willen startende én ervaren tuinliefhebbers aanmoedigen en helpen om zelf kruiden en groenten te kweken; gezond, lekker en natuurlijk 100% biologisch.

Voor onze biologische zaden kun je zowel op onze website als bij diverse verkooppunten terecht. Wil je als professionele teler partner worden van De Bolster? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Het team

Wij zijn een jong team waarin gezelligheid, flexibiliteit en zelfstandigheid centraal staan. Bij De Bolster geloven we in een wereld waarin 100% biologische groente beschikbaar is voor iedereen, gezond en eerlijk geproduceerd, met zorg en respect voor mens en natuur.