Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij DeJong Cheese

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over DeJong Cheese

Meer info over DeJong Cheese

DeJong Cheese is een (h)echt familiebedrijf  gevestigd in het tegen de Belgische grens gelegen Alphen (NB). Sinds 1995 maken wij volgens traditioneel recept zachte en gerijpte (geiten)kazen van hoge kwaliteit. Van oorsprong is de kaasmakerij begonnen door het maken van geitenkazen van melk van eigen boerderij. Tegenwoordig wordt de melk gekocht van boeren uit de nabije omgeving en verwerken we verschillende soorten melk zoals koe, geit -en schapenmelk.
We hebben een zeer divers gamma aan kazen op basis van koe-en geitenmelk  waar we verschillende markten mee bedienen. We leveren zowel nationaal als internationaal aan Retail, Foodservice, kaasspeciaalzaken en Business to Business.
Onze kracht ligt bij het op de markt brengen van unieke en innovatieve producten op basis van koe- en geitenmelk, we zijn zeer klantgericht en doordat we nauw samenwerken met verschillende partijen kunnen we snel inspelen op de wensen van de klant en de markt.Door onze flexibiliteit is er veel mogelijk wat betreft afwijkende verpakkingen, producten en smaakvarianten.Ook is de kwaliteit van onze kazen duidelijk bewezen oor het winnen van diverse awards bij grote internationale kaaswedstrijden.
We hebben een team wat bestaat uit ca. 75 medewerkers. Door onze no-nonsense cultuur zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. We groeien en ontwikkelen enorm hard en daar zijn we trots op! Om verdere groei en ontwikkeling mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar collega’s die hier aan bij kunnen dragen!