Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij DLV Advies

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over DLV Advies

Samenvatting

DLV Advies is een onafhankelijk adviesbedrijf voor ondernemers, bedrijven en instanties die actief zijn in de agrarische sector. Wij staan voor Advies én Resultaat. Geen mooie praatjes, maar eerlijk en oprecht advies en no-nonsens oplossingen. Ons werk is altijd gericht op meer resultaat voor de agrarisch ondernemer.
Onze specialisten adviseren op de terreinen bouwfinancieel managementmestenergiemakelaardijschade en het verbinden van ketenpartijen.

Naast individuele advisering op bedrijfsniveau begeleidt DLV Advies agrarische studiegroepen en zijn wij actief in innovatieve Agri & Food-projecten. DLV Advies adviseert dan ook meer dan alleen ondernemers in de agrarische sector. Ook juristen, verzekeraars, financiers, accountants en overheden kunnen bij ons terecht. Door het brede werkterrein en onze diepgewortelde kennis overzien we als geen ander het gehele agrarische speelveld. De combinatie van praktische agrarische kennis en inzicht in de keten maakt van DLV Advies dé partner voor advies & resultaat.

Wie zijn wij

Ambitie
DLV Advies is met 100 medewerkers het grootste onafhankelijke adviesbedrijf in de agrarische sector. De dynamische organisatie opereert vanuit Uden een heeft een landelijke dekking. De regiokantoren zijn gevestigd in Deventer, Heerenveen en Vianen.

Visie
Door het brede werkterrein en de diepgewortelde kennis, overziet DLV Advies als geen ander het gehele agrarische speelveld. De combinatie van praktische agrarische kennis en inzicht in de keten maakt van DLV Advies dé partner voor advies & resultaat.

Carrière

Instroom
Regelmatig zijn wij op zoek naar talentvolle collega’s die naast kennis van de agrarische sector, ook affiniteit hebben met de ontwikkelingen in de landbouw en in de keten.

Ontwikkelen en leren
Werken bij DLV Advies betekent veel ruimte voor eigen initiatief, vrijheid, en korte lijnen. De mensen bij DLV Advies zijn vernieuwend, ondernemend en beschikken over een gezonde dosis lef. Collega’s staan voor elkaar klaar en werken samen om de doelen van de klant te realiseren.