Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Dutch Flower Group

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Dutch Flower Group

Samenvatting

Kernactiviteiten

Dutch Flower Group is een unieke familie van 30 gespecialiseerde handelsbedrijven die samen de hele sierteeltketen bedienen. We werken hard om onze klanten topkwaliteit snijbloemen, gemengde boeketten en / of planten aan te bieden. Elk bedrijf heeft zijn eigen focus op de klant en aanpak.

Terwijl elk bedrijf op individuele basis wordt gemanaged, profiteren zij alle van gedeelde kennis van zaken. Dit verhoogt de individuele expertise en resulteert in hogere normen van kwaliteit en service, wat ten goede komt aan al onze klanten, overal ter wereld.

Ambitie

Wie zijn wij?
Dutch Flower Group is op 1 januari 1999 ontstaan uit een fusie tussen de exportbedrijven OZ Group (gestart in 1959) van de familie Van Zijverden en de Van Duijn Groep (gestart in 1969) van de familie Van Duijn. Iedere werkmaatschappij was specialist binnen het eigen marktsegment en de fusie is tot stand gekomen uit kracht. Kracht om samen te werken, om kennis te delen en markten gericht te benaderen. Deze structuur vormt nu nog het fundament voor de huidige organisatie waarbij specialisatie, schaalvergroting, cost leadership en kwaliteit van de medewerkers de onderscheidende krachten zijn.
Visie
Om succesvol te kunnen zijn en te blijven, hechten wij veel waarde aan het aangaan van langdurige samenwerkingsverbanden. Zowel met onze klanten als met onze ketenpartners. Onze ketenpartners worden nauwkeurig geselecteerd op basis van hun kennis, kunde en kracht om te innoveren en met ons toegevoegde waarde te bieden naar onze klanten.
Wij streven naar volledige openheid en transparantie in de keten. Dit getuigt van vertrouwen in onze ketenpartners en zorgt ervoor dat we van elkaar kunnen leren. Op die manier kunnen we onze organisatie verder ontwikkelen, blijven innoveren en onze service en aanbod optimaliseren voor onze klanten.

Carrière

    Instroom
    Wil jij ook aan de slag in de dynamische en kleurrijke wereld bij Dutch Flower Group, bij een van onze gespecialiseerde bedrijven? Kijk dan snel bij alle bestaande vacatures. 


    Ontwikkelen en leren
    Jaarlijks bieden wij meerdere studenten de mogelijkheid om hun stage of afstudeeropdracht bij ons uit te voeren.