Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij ESA bv

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over ESA bv

Meer over ESA foods

ESA, specialist in kalfsvlees
ESA verkoopt een breed assortiment van kalfsvleesproducten, afgestemd op de wensen van de klanten. ESA levert haar kalfsvlees aan vele relaties over de gehele wereld. De kalfsvleesproducten vinden hun weg naar de groothandel, retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie. Dit kunnen we bewerkstelligen met onze hard werkende, goed opgeleide en betrokken medewerkers. ESA is onderdeel van de VanDrie Group. VanDrie Group is wereldmarktleider in kalfsvlees en is nog altijd een bedrijf dat gebouwd is op de beste familietradities.
Medewerkers van ESA
Medewerkers van ESA gaan niet alleen respectvol met het kalfsvlees om, maar ook met elkaar. Het internationale karakter van onze afzetmarkt wordt weerspiegeld in de samenstelling van ons medewerkersbestand. ESA vraagt van haar medewerkers dat zij integer handelen omdat ze werken met levende dieren en voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong. Ook besteedt ESA veel aandacht aan gezondheid, sociale omstandigheden, veiligheid en ontwikkelingsmogelijkheden van haar medewerkers. Dit is opgenomen in het kwaliteitssysteem Safety Guard en maakt daardoor integraal deel uit van de randvoorwaarden voor de productie van kalfsvlees. Naast productie eisen bevat dit systeem voorschriften op het gebeid van sociale omstandigheden waaronder veel arbeidsgerelateerde zaken.
Sfeer en werkomgeving
ESA is een platte organisatie en er heerst een informele sfeer. Met het arbeidsomstandigheden beleid bij ESA proberen we een veilige en aangename werksituatie te bewerkstelligen. Het uitgangspunt is een omgeving waarin zowel een goede geestelijke als lichamelijke gezondheid van iedere werknemer wordt gewaarborgd.
Secundaire arbeidsvoorwaarden
ESA kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Onder andere collectieve verzekeringen, vleesaankopen voor medewerkers en een eindejaarsuitkering horen bij de arbeidsvoorwaarden. ESA vindt het belangrijk dat elke werknemer zijn of haar individuele talenten zo goed mogelijk ontwikkelt. In- en externe trainingen en cursussen horen daar ook vanzelfsprekend bij.