Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Fa van der Wal Fourage

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Fa van der Wal Fourage

Meer informatie over Fa. van der Wal

Met ruim 20 jaar ervaring in de in-/verkoop en transport van agrarische producten is Fa. van der Wal al lang geen onbekende meer in diverse sectoren. Wij leveren een groot assortiment aan fourageproducten, prefab betonproducten en verrichten daarnaast zeer uiteenlopende transport opdrachten.
Met eigen allround chauffeurs wordt 90% van onze verkochte producten door Fa. van der Wal zelf vervoerd en met zorg afgeleverd. Naast vervoer in eigen beheer verrichten wij ook vele uiteenlopende transporten voor anderen, van en naar zowel Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Naast een gedegen wagenpark zijn alle medewerkers betrokken, servicegericht, ervaren, vakbekwaam en ze beschikken over de juiste (na-)scholing en opleiding om aan de huidige kwaliteitseisen te voldoen. Tevens zijn wij GMP+ gecertificeerd, Secure Feed deelnemer en erkend leverancier voor de zuivelindustrie. Wanneer transport uitbesteedt wordt dan worden er passende eisen gesteld aan deze transporteurs.
Fa. van der Wal Creil B.V. is een groeiend familie bedrijf waar directe, open en eerlijke communicatie hoog in het vaandel staat