Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Flynth

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Flynth

Meer informatie over Flynth

Wie wij zijn?

Wij zijn gedreven professionals met een focus op onze klanten. Door onze kennis en krachten te bundelen halen we het beste uit ondernemers en uit onszelf. Maar waarom is dat nu juist bij ons zo interessant? Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. En dat biedt volop kansen.

Wie is Flynth

Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen is Flynth Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf.  Naast de MKB’ers bedienen we agrariërs tot grote bedrijven en onderwijsinstellingen. We staan pal naast de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Actuele ontwikkelingen in ons vakgebied vertalen we naar oplossingen voor ondernemersvraagstukken. 

Maatschappelijke betrokken

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid is voelbaar in de hele organisatie. Flynth staat midden in de maatschappij en is een organisatie voor en van ondernemers.


Oog voor duurzaamheid

We gaan respectvol om met onze omgeving en kiezen steeds meer voor duurzame oplossingen in onze bedrijfsvoering en onze dienstverlening. Wij kiezen onder meer voor:

  • Groene stroom
  • CO2-gecompenseerd gas
  • energiemanagement in de kantoren
  • emissiearme of elektrische auto’s
  • zoveel mogelijk papierloos werken
  • FSC-papier en dubbelzijdig printen
  • recycling van verschillende afvalstromen

We ontwikkelen ook diensten die ondernemers helpen om verantwoord te ondernemen. Zo hebben we een rekenmodel gemaakt waarmee ondernemers ontdekken of investeren in zonnepanelen financieel aantrekkelijk is.