Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Fruity Line bv

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Fruity Line bv

Meer informatie over Fruity Line

HOE WIJ MARKTLEIDER ZIJN GEWORDEN

Opgericht in 2008 met een focus op het produceren van verse, premium vruchtensappen en smoothies. Ondersteund door een visionair managementteam met meer dan 20 jaar ervaring heeft Fruity Line altijd gestreefd naar premium kwaliteit. Cold-pressed met onverhitte ingrediënten. Vanaf 2009 gebruiken we de High Pressure Processing-techniek (HPP) om de versheid en nutritionele voedingswaarde op een natuurlijke manier te behouden. Onze state-of-the-artfaciliteiten in combinatie met de HPP-techniek garanderen een maximale voedselveiligheid,  zorgen ervoor dat onze verse producten langer in de schappen blijven en creëert mogelijkheden voor revolutionaire innovaties.

We zijn Europees marktleider sinds 2015 en we doen er alles aan om die titel te vervullen. Onze ervaring en kennis heeft ons de nummer 1 trendsetter in cold-pressed dranken, rechtstreeks uit de natuur gemaakt. We weten hoe we onze voorsprong moeten houden in deze snelgroeiende markt dankzij ons gepassioneerde en creatieve team en de allerbeste cold-pressed experts.

Fruity Line zoekt continu naar raw en verse producten rechtstreeks uit de natuur. We sourcen wereldwijd de meest smaakvolle groenten en fruit die we rechtstreeks naar onze Nederlandse productiefaciliteit transporteren. We hebben een grote productielocatie in Ochten met een grote capaciteit voor het maken van alle sappen en smoothies die u zoekt.

Fruity Line heeft alle nodige certificeringen: BRC, IFS, Skal, Fair Trade en GMP +. We kunnen garanderen dat onze sappen en smoothies voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Download onze certificaten voor meer informatie.