Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Gebrs. Fuite b.v.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Gebrs. Fuite b.v.

Meer informatie over Fuite

Werken bij Gebrs. Fuite betekent werken in een dynamisch familiebedrijf waarbij er ruimte is voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Op elk vlak is er binnen Gebrs. Fuite altijd ruimte voor gedreven professionals die het verschil willen en kunnen maken.

Over Fuite
Deskundig en betrouwbaar! Kennis delen met onze duurzame relaties

Gebrs. Fuite bestaat al meer dan 110 jaar en is inmiddels benoemd tot hofleverancier. Het familiebedrijf produceert hoogwaardig veevoer, dat – voorzien van kennis en kunde – rechtstreeks op het boerenerf wordt geleverd.

Innovatie, kennis delen en persoonlijke, duurzame relaties zijn zomaar een aantal kernwoorden, die kenmerkend zijn voor Gebrs. Fuite b.v. Veevoeders. Sinds de oprichting in 1906 zijn we een familiebedrijf waarin meerdere generaties actief zijn. We houden van professionele eenvoud; dit betekent dat we een vakkundige partner zijn, die wel met beide benen op de grond staat.

Gebrs. Fuite staat bekend om haar deskundigheid én betrouwbaarheid. We gaan graag een duurzame relatie aan met onze afnemers. Een team van professionals bezoekt de veehouders regelmatig. Kennis delen vinden we belangrijk. We zijn graag koploper in de markt en gaan proactief op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Kennis halen we daarnaast uit onze jarenlange ervaring én bij verschillende kenniscentra, opleidings- en onderzoeksinstellingen en internationale beurzen. Door op de juiste manier in te spelen op nieuwe ontwikkelingen leveren we een bijdrage aan de groei van de agrarische sector.”