Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Goedegebuur Vlees Rotterdam

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Goedegebuur Vlees Rotterdam

Samenvatting

KernactiviteitenGoedegebuur verwerkt uitsluitend rundvlees van achtervoeten van de beste dubbeldoel melkveerassen. Wekelijks wordt zo’n 750 ton rundvlees verwerkt. Er wordt gewerkt met speciaal geselecteerde leveranciers waarbij het grootste deel van de sourcing plaatsvindt in achtereenvolgens Duitsland, Nederland en Oostenrijk. Goedegebuur heeft lange termijn partnerships met haar leveranciers om zo de kwaliteit en continuïteit maximaal te garanderen.

Goedegebuur is gespecialiseerd in het uitbenen, uitsnijden en consistent categoriseren van rundvlees. Op het gebied van achtervlees beschikt Goedegebuur over één van de grootste uitsnijderijen in Europa en heeft het hierin een breed assortiment verdeeld over 3 segmenten: rundvlees, biologisch rundvlees en kalfsvlees.

Vanuit Rotterdam vindt er dagelijks distributie plaats naar alle landen van de Europese Unie, van Finland tot Portugal. Speciaal geselecteerde producten worden sinds kort ook steeds meer geëxporteerd naar de Asia & Far East landen met o.a. een forse groei in Hong Kong en de Filipijnen.

De producten van Goedegebuur vinden hun weg naar o.a. cateringbedrijven, restaurantketens, retail en de vleeswarenindustrie. Naast ons standaard assortiment kunnen we in nagenoeg elke gewenste snit en verpakking voorzien. Elk gewenst artikel kan dezelfde dag nog worden geproduceerd en met eigen label worden verpakt. Daarmee wordt de flexibiliteit geboden om aan elke gewenste klant specificatie te voldoen, maar tegelijkertijd dit ook in grote en consistente volumes te kunnen leveren.

Ambitie

Wie zijn wijGoedegebuur levert hoogwaardig rundvlees van een specifieke, constante kwaliteit bestemd voor catering en retail. 65 jaar vakmanschap en innovatieve ontwikkelingen hebben geresulteerd in een gespecialiseerd modern rundvleesverwerkend bedrijf. Onze specialisatie kenmerkt zich door het verwerken van uitsluitend achtervoeten van hoogwaardige dubbeldoel koeien.

Het achtervlees betreft de luxere delen van het rund zoals bijvoorbeeld ossenhaas, entrecote, rib-eye en (kogel)biefstuk. Door moderne verwerking en rijping van het vlees ontstaan half- en eindfabrikaten die tegemoetkomen aan de vraag naar een kwalitatief, mals en smaakvol product geschikt voor elk restaurant of keuken.

Carrière

Werken bij Goedegebuur betekent werken in een gezonde, internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus en jong team. Goedegebuur levert hoogwaardig rundvlees van een specifieke, constante kwaliteit bestemd voor o.a. de food service markt en de retail (zie ook Cuisson.com) Meer dan 65 jaar vakmanschap en innovatieve ontwikkelingen hebben geresulteerd in een gespecialiseerd modern rundvleesverwerkend (Rotterdams) familiebedrijf. Onze specialisatie kenmerkt zich door het versnijden van uitsluitend achtervlees van hoogwaardige dubbeldoel rassen. De ruim 300 artikelen die Goedegebuur maandelijks produceert vinden hun weg met name in de export (90%). Verder is Goedegebuur een trotse officiële partner van Unicef en behaalde het in 2015 de Rotterdamse Ondernemersprijs.