Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Gootjes-AllPlant bv

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Gootjes-AllPlant bv

Over Gootjes-Allplant bv

AllPlant leverancier van jonge planten aan professionele kwekers.

AllPlant produceert, kweekt en verkoopt uitgangsmateriaal van tuinplanten, met name nieuwe vaste planten uit weefselkweek en beworteld in plug.Onze website geeft u meer informatie over ons bedrijf, producten, nieuwe planten en ontwikkelingen.
Missie:AllPlant staat voor Kwaliteit en Nieuwe Planten, voor professionele kwekers van tuinplanten!Door samenwerking als team, met veredelaars, leveranciers en klanten streven wij ernaar, op creatieve wijze planten van hoge kwaliteit, wereldwijd de markt te bedienen.
Visie:AllPlant wil haar continuïteit waarborgen door de hoogste kwaliteit te leveren, de meest nieuwe tuinplanten aan te bieden en de beste service te verlenen.Middels innovatie en inspiratie zo duurzaam mogelijk, voor mens en milieu onze planten te produceren en vermarkten.
Geschiedenis:Al voor de officiële oprichting in 1997 was AllPlant al actief in weefselkweek productie en verkoop van planten.Begonnen op kleine schaal, zijn we nu uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van uitgangsmateriaal van met name (nieuwe) planten voor professionele kwekers van tuin planten.
AllPlant tracht voortdurend innovatief te zijn in:
  • Nieuwe planten, in samenwerking met veredelaars
  • Productie en beworteling van planten in pluggen, met een geweldig team en goede faciliteiten
  • Marketing en verkoop van jonge planten aan professionele kwekers, door goede kwaliteit en hoge leveringszekerheid.