Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij GroeNoord

Meer informatie over GroeNoord

Samenvatting

Kernactiviteiten
GroeNoord is een bedrijf wat in 2011 is ontstaan uit 3 familiebedrijven, in 2012 kwam er nog een familiebedrijf bij. Deze familiebedrijven waren al 10-tallen jaren actief in de mechanisatie branche. Door de krachten en kennis te bundelen probeert GroeNoord zijn klanten zo goed mogelijk te bedienen. In 2011 is GroeNoord officieel dealer van John Deere in geheel provincie Groningen, Drenthe en een deel van Oost-Friesland geworden.

Vanaf begin 2017 is Greve BV, wat ook sinds 2011 officieel dealer van John Deere is van 7 vestigingen in Friesland en Flevoland, samengevoegd met GroeNoord. Greve BV en GroeNoord zijn samen verder gegaan onder de naam GroeNoord.

Met de 14 vestigingen in Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland probeert GroeNoord dicht bij de klanten te blijven en met de inzet van 177 deskundige medewerkers proberen we de service te optimaliseren. GroeNoord is gespecialiseerd in het verkopen, onderhouden en repareren van tractoren, landbouwmachines, maaimachines en professioneel groenvoorziening machines.

Naast de verkoop zijn we ook gestart als verhuur bedrijf van tractoren en werktuigen, onder de naam RentNoord BV.

Klik hier voor meer informatie over vacatures als monteur.

Klik hier voor meer informatie over de functie van monteur hakselaar.


Carrière

Wie zijn wij
GroeNoord is gespecialiseerd in het verkopen,onderhouden en repareren van tractoren, landbouwmachines, maaimachines en professioneel groenvoorziening machines. Naast de verkoop zijn we ook gestart als verhuur bedrijf van tractoren en werktuigen, onder de naam RentNoord BV.

Visie
Met de 14 vestigingen probeert GroeNoord dicht bij de klant te blijven.

Met de inzet van 177 deskundige medewerkers proberen we de service te optimaliseren.

Kom ons team versterken

GroeNoord zoekt met grote regelmaat goed opgeleide en ervaren medewerkers die zich verder willen ontwikkelen in een professionele organisatie en gericht zijn op duurzame relaties met klanten.