Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Hamifleurs BV

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Hamifleurs BV

Our Story

Your story, our flowers
Met onze bloemen sta je stil bij het leven. Verras je je vrienden, vier je mijlpalen en maak je jouw bruiloft onvergetelijk. Bij Hamifleurs beseffen we ons élke dag hoe belangrijk deze gebeurtenissen zijn. En hoe buitengewoon mooi het verhaal is dat je hierbij creëert. Met meer dan 10.000 soorten topkwaliteit bloemen doen wij er alles aan deze bijzondere momenten nóg specialer te maken. Zo leveren we altijd op tijd  en denken graag mee als er extra maatwerk of inspiratie nodig is. Want ook al zijn we zelf niet persoonlijk aanwezig bij al die bijzondere momenten, onze bloemen maken jouw verhaal compleet. 

ONZE VISIE: Persoonlijke benadering
Elk verhaal vertel je met bloemen. Om dit mogelijk te maken zorgen we er bij Hamifleurs elke dag voor dat de mooiste, verse topkwaliteit bloemen op tijd geleverd worden. We geven iedereen in de keten hierbij veel persoonlijke aandacht. Van kwekers en medewerkers tot importerende groothandelaren en bloemisten; zo weten we zeker dat de bloemen die wij leveren jouw verhaal nóg mooier maken.

ONZE MISSIE: 100% tevreden klanten
We zijn dé meest persoonlijke en stipte leverancier voor verse snijbloemen die importerende groothandel en bloemisten wereldwijd helpt succesvol te zijn. Bij iedere levering gaan we voor de beloftes: topkwaliteit, vers en op tijd. Daarmee streven wij naar 100% tevreden klanten.

ONZE MERKWAARDEN

WE CARE

Persoonlijke aandacht
Mensen en kwaliteit zijn belangrijk. Daarom geven we veel persoonlijke aandacht aan klanten en personeel en gaan voor langdurige relaties. Zo weten we zeker dat de iedereen in de keten met zorg omgaat met onze snijbloemen.

WE DELIVER

Afspraak is afspraak
Wij houden ons aan ons woord. Daarom leveren we de meest verse snijbloemen op tijd en staan voor je klaar wanneer je vragen of hulp nodig hebt. We zijn er voor je. Op alle momenten. Zo wordt elk verhaal memorabel.

WE SOLVE

Géén probleem!
Nee is geen antwoord en geen uitdaging gaat ons te ver. Of je nu bijvoorbeeld een logistieke uitdaging hebt of tegen dingen aanloopt in de groei van je bedrijf: we denken altijd met je mee.