Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Harvest House

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Harvest House

Wij zijn Harvest House

Specialist in vruchtgroenten

Één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. Met een groep vakbekwame telersen medewerkers zijn we continu op de hoogte van ontwikkelingen in de markt waar we dan ook flexibel op inspelen. Deze specifieke product- en marktkennis in combinatie met ons innovatieve vermogen maken ons de solide, meedenkende partner die we graag willen zijn. Onze vruchtgroentetelers zijn inmiddels uitgegroeid tot Nederlands meest toonaangevende producenten van vruchtgroenten. Niet alleen door schaalgrootte, maar ook door teeltinnovatie en ketenregie.

Een areaal van meer dan 975 hectare zorgt ervoor dat Harvest House de grootste telersvereniging op het gebied van vruchtgroenten is. Met teeltgebieden in het Westland, Oostland, de Wieringermeer en Zeeland bevinden onze telers zich over heel Nederland en zelfs daarbuiten, zoals in Tunesië en Portugal.

Een vereniging van en voor telers, zo oogsten we samen het beste resultaat, niet alleen voor ons en onze telers, maar voor iedereen.