Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat

Meer informatie over Jan Zandbergen

The world is our farm – Europe our market

Jan Zandbergen ‘World-Wide Quality in Meat’ is actief in de foodsector. Uit de beste streken ter wereld halen wij een breed assortiment hoge kwaliteit vlees en gevogelte voor de Europese thuismarkt. Tevens beschikken we over een eigen productieomgeving en hebben we eigen merken zoals The Meatlovers en Roosterz&Co in het assortiment. Wij leveren onze producten aan de industrie, foodservice en retail.

We denken proactief met de klant en klantwens mee; in mogelijkheden en meerwaarde. Door middel van verdere bewerking van het vlees, verpakking, service-verlenende diensten en een flexibele instelling kunnen we toegevoegde waarde bieden. Naast de standaard vlees- en gevogelte producten levert Jan Zandbergen producten op maat en is het sterk in eigen merken en concepten.

We zijn een modern familiebedrijf met een grenzeloze ambitie. Ons team bestaat uit 270 medewerkers, professionals die diverse vakgebieden vertegenwoordigen en gezamenlijk de verantwoordelijkheid nemen voor kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en leveringen. Gevestigd in Veenendaal zitten we in de Foodvalley, dicht bij vele kennisinstanties en collega’s in food.