Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij JOZ

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over JOZ

Over ons

JOZ ontwikkelt en levert technologisch hoogwaardige producten voor iedere stal. Met onze mobiele robots en mechanische producten willen wij tot de top 3 van aanbieders behoren. We kennen de stal door en door. Wij innoveren voortdurend. Onze slimme oplossingen zijn wereldwijd toepasbaar en doordat ze met alles en iedereen kunnen communiceren wordt de gebruiker ontzorgd.

JOZ is de grondlegger van de moderne stalreiniging, internationaal verwoord met de slogan 'Home of the clean stable'. Ruim 65 jaar geleden bedacht en ontwierp Jan Oostwouder in het Westfriese 't Zand een systeem waarmee mest op een lopende band werd afgevoerd naar een verzamelpunt. Daarmee kwam een einde aan het arbeidsintensieve en tijdrovende handmatige mestruimen. Logisch dat andere veehouders dat systeem ook wilden. Jan stichtte JOZ en ging met zijn uitvinding de boer op. Met succes.

De mestafvoersystemen van JOZ vinden vandaag de dag hun weg over de hele wereld. JOZ telt rond de 70 medewerkers en is gevestigd in Westwoud, Holland.