Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Kaas-Pack Holland BV

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Kaas-Pack Holland BV

Meer informatie over Kaas-Pack Holland BV

Kaas-Pack Holland is een onafhankelijk familiebedrijf met familiaire waarden en liefde voor kaas. Wij ondernemen met hart, verstand en aandacht. Bij Kaas-Pack denken we verder dan alleen in efficiëntie en cijfers. We hechten waarde aan duurzame relaties, zowel met onze medewerkers, leveranciers en uiteraard met onze klanten. “Als een relatie lang duurt ben je in staat om iets moois te bouwen!”

We zijn trots op onze medewerkers, die dagelijks met interesse, toewijding en zorg ons product leveren. Voor hen creëren wij de juiste omstandigheden en vinden het belangrijk dat zij elke dag met plezier, een bijdrage leveren aan de groei van dit mooie familiebedrijf.

Kaas-Pack Holland blijft groeien!

Zo investeren we veel in machines en technieken. We zijn er echter van overtuigd dat niet deze machines, maar onze mensen het verschil maken. Het ontwikkelen, produceren en uitleveren naar wens van de klant staat centraal in ons handelen en op deze manier weten we klanten aan ons te binden. Dit doen we met een team van ca. 75 mensen. We hechten waarde aan lange termijn relaties met klanten, leveranciers én met collega's. Samen maken we Kaas-Pack!

Lijkt het jou leuk om te werken bij ons familiebedrijf en bij te dragen aan onze gezamenlijke doelstellingen? Reageer dan snel op één van de vacatures.