Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Kepro BV

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Kepro BV

Over Kepro BV

Iedere veehouder, waar ook ter wereld, helpen om zijn dieren gezond te maken en gezond te houden, dat is onze missie. Om deze missie te volbrengen ontwikkelen wij veterinaire oplossingen. Kepro levert diergeneesmiddelen die speciaal gericht zijn op het voorkomen en oplossen van gezondheidsproblemen bij landbouwhuisdieren. Wij bieden aantoonbare meerwaarde voor onze afnemers dankzij de constante ontwikkeling van onze producten en service en de toepassing van onze kennis en kunde.
In de meest ideale situatie worden de diergeneesmiddelen van Kepro toegepast in doordacht en consequent doorgevoerd farm-management. Zo vervullen de producten een ondersteunende rol voor gezonde en optimaal presterende dieren. Kepro heeft kennis in huis en vindt het belangrijk om dit met u te delen. U vindt allerlei informatie over dierziekten, goed farm-managment en het gebruik van Kepro producten in de Kepro Academy.

Werken bij Kepro

‘Kepro streeft naar gezonde dieren, wereldwijd. Wij leveren hiervoor kwalitatief hoogstaande producten en delen onze expertise om een waardevolle en betrouwbare partner voor onze klanten te zijn’, dat is waar we voor staan bij Kepro.'
Om dit te bereiken zijn onze medewerkers essentieel. De gezamenlijke inzet van alle collega’s bepaalt het succes van de organisatie. Met een gemotiveerd team van circa 35 medewerkers bedienen wij dagelijks onze klanten in zo’n 85 landen wereldwijd. De kernwaarden van Kepro sturen ons handelen: Improve life (waardevol), Share knowledge (bekwaam), Work efficiently (pragmatisch) en Act sustainable (duurzaam). Improve life is niet alleen gericht op de klant, maar ook op jou als medewerker. We willen een organisatie zijn waarin een prettige werksfeer heerst en waarin jij je kunt ontwikkelen en kunt groeien. Kortom, een werkgever waar je iedere dag met plezier naartoe gaat!
Vitaliteit bij KeproKepro heeft in 2016 de prijs van vitaalste organisatie van Deventer gewonnen. De Deventer Fit Challenge is een wedstrijd voor MKB ondernemingen in Deventer. Vitaliteit van onze medewerkers vinden we van belang, daarom is er iedere dag vers fruit beschikbaar. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd in het kader van vitaliteit.
Spreekt dit je aan? Denk je dat jij past binnen Kepro en een bijdrage kunt leveren aan bovenstaande, reageer dan op een openstaande vacature of stuur een open sollicitatie.
ONI