Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Klaremelk BV

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Klaremelk BV

Onze expertise

MELKVERVANGERS
We bieden kwalitatieve en passende melkvervangers aan voor kalveren, biggen en lammeren. Aan de basis voor onze melkvervangers staat ons Milk Intelligence Program. Hiermee benutten we maximaal het genetisch potentieel van de jonge dieren, uiteraard met alle aandacht voor dierenwelzijn.
MENGVOEDERSWe bieden hoogwaardige mengvoeders aan voor kalveren, die perfect afgestemd wordt op onze melkvervangers. Hierdoor kunnen we een volledig voerpakket en een optimaal voerrantsoen voor kalveren leveren.
KALFSVLEESWe produceren kwalitatief en smaakvol kalfsvlees. Dit gebeurt op onze eigen- en gecontracteerde bedrijven, waarin we stal-management toepassen en kalverhouders begeleiden. Hierdoor is er veel samenwerking in de keten en ondersteunen we de kalverhouders in alle facetten.
KALVERHANDELWe handelen in kalveren van alle leeftijden en rassen, zowel nationaal als internationaal. De kalverhandel hebben we volledig in eigen beheer. Op het opvangcentrum worden de kalveren verzameld en geselecteerd op klasse, geslacht en gewicht. De kalveren worden geleverd op eigen en gecontracteerde stallen. Ook worden de kalveren verkocht en geleverd aan afnemers in de vrije sector, zowel blank- als rosévleeskalveren.