Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Kraan Vlees-Service

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Kraan Vlees-Service

Meer info over Kraan Vlees-Service

Gert Kraan legt in 1984 de grondslag van Kraan Vlees-Service zoals we vandaag de dag bekend staan. Vanuit een ‘veredelde’ garage, zoals Gert Kraan zelf zegt start hij met zijn vakmanschap als slager. De activiteiten waren in eerste instantie gericht op vlees service aan huis.

In 1985 vestigt Kraan Vlees-Service zich in een buurtslagerij in Utrecht. De focus wordt gelegd op de bezorging. De bezorgservice ontwikkelt zich uiterst succesvol. De werkzaamheden als buurtslager lijden er onder en het besluit wordt genomen de activiteiten volledig te richten op het leveren van producten en diensten aan de horeca.

In 1989 wordt intrek genomen in een nieuw onderkomen aan de Europlaan in Utrecht. Een locatie met uitstraling, waar veel grote en bekende bedrijven gevestigd zijn. Vanuit hier wordt het marktaandeel verder vergroot. De eisen op het gebied van kwaliteit en variëteit van het productpakket groeien eveneens. In 1998 wordt daarom het idee gelanceerd om nieuwbouw te realiseren. In het voorjaar van 2002 wordt het huidige pand aan de Tennessedreef 21 in Utrecht in gebruik genomen.