Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Logic Medical BV

Meer informatie over Logic Medical BV

Meer over Logic Medical

Logic Medical BV biedt preventief en curatief onderhoud aan medische apparatuur en zorgt ervoor dat de continuïteit en kwaliteit in het zorgproces gewaarborgd blijft. Wij zijn expert in ons vakgebied, onze gekwalificeerde technici hebben een diepgaande kennis van de apparatuur door constante scholing. Wij kunnen worden ingeschakeld voor het onderhoud aan apparatuur, maar onze dienstverlening is breder. Wij zijn geen organisatie die medische hulpmiddelen verkoopt, maar adviseren graag onze klanten merkonafhankelijk, toegespitst op hun wensen en behoefte.

Wij kunnen ook ondersteunen in het trainen van uw personeel, zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare apparatuur. Logic Medical staat hun klanten ook graag terzijde voor advies op het gebied van de onderhoudsplanning van medische technologische apparatuur. Maar ons dienstenpakket is breder. Wij kunnen zorgen voor tijdelijke of permanente ondersteuning van medische instrumentele dienst, zodat onze klant zich op andere zaken kunt richten.

Logitech biedt zijn medewerkers interne scholing en daarnaast ook verdere ontplooiing, verdieping en verbreding. Werken bij Logic Medical, betekent werken in een jong enthousiast team waar je zaken "met elkaar" oplost.