Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Menken van den Assem fresh food

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Menken van den Assem fresh food

Over Menken van den Assem fresh food

VisieDe consument toont een stijgende belangstelling voor eerlijke, lekkere en verse producten, zonder onnodige toevoegingen die makkelijk te bereiden zijn en voor een welkome afwisseling zorgen in de dagelijkse drukte.
Retail zoekt een flexibel en vernieuwend assortiment verse en pure producten. Bij voorkeur onder private label. Verder is er een sterke vraag naar eerlijke, nieuwe merken, gemaakt door kleinere, gepassioneerde bedrijven gespecialiseerd in één bepaald product. Zodat Retail zich kan onderscheiden ten opzichte van grote A-merken en andere retailers.
Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
MissieMenken van den Assem Fresh Food wil dé partner voor Europese Retail organisaties en hun toeleveranciers zijn. Om zo met een verscheidenheid aan vernieuwende concepten van kwalitatieve, pure producten onder Zwagers label of private label snel in te spelen op trends in de markt en wensen van de klant.

Werken bijVoel je je thuis in een bedrijf met ambitieuze plannen en waar geen dag hetzelfde is? Dan wacht je een zeer afwisselende baan met gedreven collega’s in een organisatie met een platte structuur, dus korte lijnen en snel schakelen. We zijn naar elkaar toe informeel en open met een no-nonsense mentaliteit. Passie voor food, flexibiliteit en integriteit zijn voor ons vanzelfsprekend.