Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Nak

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Nak

Samenvatting

Kernactiviteiten

De NAK is de Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen. We voeren deze wettelijke taak uit in opdracht en onder toezicht van de minister van Economische Zaken.

Onze gespecialiseerde keurmeesters voeren tijdens het seizoen alle keuringen uit die bijdragen aan de hoogwaardige kwaliteit van het Nederlandse exportproduct. Ook beschikken wij over een modern DNA-laboratorium waar grootschalige nacontrole op pootaardappelen wordt gedaan door toepassing van moleculaire onderzoekstechnieken (PCR).

Ambitie

Wie zijn wij

Werken bij de NAK is werken bij een organisatie waar kwaliteit, samenwerking en dienstverlening richting de klant centraal staan, zowel binnen ons bedrijf als binnen de gehele sector.

 De NAK biedt ruimte voor eigen initiatief en opleidingsmogelijkheden in meerdere vakgebieden.

Visie
De missie van de NAK is het efficiënt en effectief uitvoeren van keurings-werkzaamheden voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen.

Waarden en Doelen
De NAK wil deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk zijn met als doel een onmisbare schakel in de akkerbouwketen vormen.

Carrière

Ontwikkelen en leren
Ben je bezig met een studie en op zoek naar een uitdagende stage- of afstudeeropdracht?

 De NAK is een erkend leerbedrijf* en heeft jaarlijks stage- en afstudeerplaatsen op verschillende afdelingen beschikbaar.

*Aequor en Ecabo

Functiegebieden:
Onze medewerkers zijn werkzaam in verschillende vakgebieden of afdelingen zoals:

  • Laboratorium
  • Research & Development
  • IT
  • Klantenservice
  • Financiën
  • Personeelszaken
  • Keurmeester

Werknemers aan het woord

Kom ons team versterken

Maak kennis met Jacob Havinga - keurmeester in opleiding.

“Als keurmeester in opleiding loop ik nu een jaar mee met ervaren keurmeesters om zo alle facetten van het vak onder de knie te krijgen. Wat ik zo leuk vind aan het keurmeester vak, is naast het contact met de telers, de afwisseling van het werk en het buiten werken. Ik ervaar het als zeer positief dat de senior keurmeesters open staan om hun kennis en ervaringen met mij te delen. Op deze manier word ik goed voorbereid en krijg ik een goed beeld over hoe het er in de praktijk aan toe gaat om dit volgend jaar zelfstandig te kunnen toepassen.”