Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij OBN Ongedierte Bestrijding Nederland BV

Meer informatie over OBN Ongedierte Bestrijding Nederland BV

Meer informatie over OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

OBN Ongedierte Bestrijding BV wil de beste partner voor plaagdierbeheersing in Nederland zijn. Dit wil zeggen dat we in staat zijn om problemen met plaagdieren te voorkomen en zo nodig op te lossen.

Voor ons is daarbij de samenwerking en communicatie met alle betrokken partijen, zoals onze opdrachtgevers, alle medewerkers, de controlerende instanties, maar ook met onze leveranciers en de maatschappij van cruciaal belang.
Daarnaast hecht OBN veel waarde aan een goede omgang met het milieu en wil zich hiervoor op een positieve wijze inzetten.

Door onze jarenlange ervaring weten we dat het de opdrachtgevers niet alleen gaat om het eindresultaat, maar ook om de manier waarop de uitvoeringsprocessen en de communicatie verlopen. Juist daarom wordt OBN vaak gevraagd als partner voor plaagdierbeheersing.

SCOPE

De scope van OBN en daarmee het toepassingsgebied voor het kwaliteits- en milieumanagementsysteem is:

Inspectie, analyse, diagnose, wering en waar nodig bestrijding van plaagdierbesmetttingen en het bevorderen van hygiëne in bedrijven.

De scope van OBN en daarmee het toepassingsgebied voor het veiligheid- en gezondheidsmanagementsysteem is:

Inspectie, wering en waar nodig bestrijding van plaagdierbesmettingen.

De ontwikkeling van diensten dan wel bestrijdingsmiddelen wordt door OBN niet uitgevoerd, als zo ook de controle van meetapparatuur. Wijzigingen in onze dienstverlening vloeien altijd voort uit al bekende werkzaamheden. Om deze reden is in het KVGM-managementsysteem geen verdere aandacht besteed aan de Meting van controleapparatuur en Ontwikkeling.