Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Omnivent

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Omnivent

Over ons

Beschikbaarheid van voedsel is geen vanzelfsprekendheid. Wij zetten ons in voor de toename van beschikbaar voedsel door te voorzien in kwalitatief hoogwaardige bewaaroplossingen.

Omnivent behoort internationaal tot de top op het gebied van koel- en bewaartechniek. Onze kennis over ventilatie, koeling, drogen, bevochtigen, CO2 beheersing en bewaarautomatisering wordt toegepast over de hele wereld. Dankzij studies en onderzoek leveren we tal van innovaties op het gebied van bewaren. Het resultaat? Efficiënter gebruik van energie, optimale luchtverdeling en vooruitstrevende automatisering.

Omnivent is al 60 jaar een belangrijke speler op de markt van ventilatie- en bewaartechniek. Omnivent slaagt erin om bestaande technieken te verbeteren en blijft steeds weer innoveren.

Met een team van 40 enthousiaste collega's opereert Omnivent wereldwijd vanuit Zeewolde. Een deel van de productie wordt uitgevoerd door hét dochterbedrijf in Polen en koeltechniek wordt zelfstandig uitgevoerd binnen de groep door MB Koeltechniek. Door deze unieke groepssamenstelling heeft Omnivent alle kennis en techniek in eigen huis om zo haar klanten maatwerk in ventilatie-, klimaat- en bewaartechniek te bieden voor de opslag van agrarische producten. Binnen de Omnivent groep zijn circa 150 mensen werkzaam.

Omnivent biedt:

  • Korte communicatielijnen, met zowel de klanten als intern met collega's;
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Vrijheid tot eigen initiatief en mogelijkheid om bij te dragen tot marktontwikkeling.