Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Padifood Service BV

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Padifood Service BV

Over Padifood

Padi is de Maleise naam voor rijst. Met de wortels in de aarde wordt de rijst halm voor halm met de padi-sikkel gesneden en verzameld. Een van de meest essentiële ingrediënten van de Oosterse keuken vormde de basis van onze naam Padifood.
Theo Thé en zijn vrouw besloten vijftig jaar geleden alles achter zich te laten en met de boot naar Nederland af te reizen. Hier begonnen zij een authentiek Chinees-Indisch restaurant, met de naam De Padihoeve.
Een logisch vervolg op een leven lang in de Oosterse keuken, was om versmaaltijden van echte restaurantkwaliteit ook bij de klant thuis te kunnen serveren. Hiermee werd de basis gelegd voor Padifood. Door het succes hiervan is ons familiebedrijf gedurende de jaren gegroeid en worden de eindproducten nog steeds ambachtelijk in de wok bereid. Mensenwerk dus. Ondanks de snelle groei staan de kernwaarden van het familiebedrijf nog steeds overeind: topkwaliteit ingrediënten, traditionele recepturen en authentieke bereidingswijzen.
Padifood staat al meer dan twintig jaar bekend als een uiterst professionele en ervaren producent van Oosterse ambachtelijke gerechten. In de moderne productieomgeving zorgen onze betrokken medewerkers dagelijks voor de lekkerste koelverse maaltijden, zowel voor de supermarkt als voor de grootkeuken. Door de korte lijnen, de servicegerichtheid en flexibiliteit is Padifood de beste partner in Oosterse ambachtelijke gerechten.
De organisatie van Padifood is te kenmerken als ondernemend, dynamisch en ambitieus, waarin voor onze medewerkers veel kansen en groeimogelijkheden worden aangeboden.