Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Palital Feed Additives B.V.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Palital Feed Additives B.V.

Meer informatie over Palital

Palital is een voeradditieven- en specialiteitenbedrijf met een sterke wetenschappelijke en praktische knowhow op het gebied van met name gecoate butyraten, ureum, enzymen, middellangeketen glyceriden en essentiële oliën en smaak- en zoetstoffen voor de diervoedingsindustrie.
Hoogwaardige toevoegingen en specialiteiten in diervoeding zijn al jaren een passie.

Één team
Het internationale team van Palital werkt nauw samen met verschillende Arvesta-bedrijven met een focus op het uitwisselen van kennis, ervaring en expertise. Omdat we weten dat we met gebundelde krachten meer bereiken.

Kwaliteit
Het is onze prioriteit om de industrie te voorzien van producten van hoge kwaliteit. Alle inkomende grondstoffen worden ingekocht bij bekende en vooraf bepaalde toeleveringsketens. Er is een strikt kwaliteitsprotocol van kracht om de kwaliteit en fysieke eigenschappen van de afgewerkte producten te waarborgen. Er is een intern systeem aanwezig om volledige track en traceerbaarheid te garanderen. Eigen productiefaciliteiten in Nederland geven volledige controle over productontwerp en -kwaliteit. Alle medewerkers hebben jarenlange ervaring in de eisen en wensen van de branche.

Arvesta – een thuis voor experts
Arvesta is een groep van meer dan veertig sterke merken en bedrijven waaronder Palital. Gesteund door een gevestigd wereldwijd netwerk, is Arvesta de toonaangevende full-service partner in België voor boeren en telers. Het is actief in de sectoren diervoeding, land- en tuinbouw, machines en meel. Arvesta is een echt expertisecentrum en bouwt elke dag voort op zijn kennis.
Palital is GMP+ gecertificeerd en voldoet aan de eisen van het HACCP-systeem.