Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Prins Petfoods

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Prins Petfoods

Over ons

Sterk merk

Prins is een familiebedrijf. Al meer dan vijftig jaar leggen drie generaties van de familie Verkade hun ziel en zaligheid in diervoeding. Prins voelt voor alle medewerkers een beetje als familie. Vanuit drie panden aan de Accustraat in Veenendaal werken we via productie, educatie en beleving gedreven en met veel plezier aan een sterk en snelgroeiend merk, dat ook internationaal de aandacht trekt. 

 

 

Kwaliteit

Ons geheim? De cultuur van Prins, waarbij iedereen hezelfde doel voor ogen heeft: quality first. Kwaliteit die verder gaat dan een keurmerk en die we graag willen overtreffen, omdat we niet snel tevreden zijn. Misschien kan het anders, of beter. Klanten zijn kritisch, en terecht. Wij houden van bewuste, betrokken mensen. We geven de consument graag oprechte aandacht met behulp van mooie producten voor gezonde huisdieren en vooral ook via goede, deskundige adviezen.

Persoonlijk

Huisdieren en hun eigenaren staan bij Prins altijd voorop. Wij bieden de consument een luisterend oor en gaan graag de dialoog aan. Niet vanuit het product, maar vanuit het welzijn van het dier. Dat deed ‘opa’ Verkade in de jaren zeventig al tijdens zijn lezingen en dat doen we nog steeds via het Prins CareTeam, dat doet zoals het heet: geven om en zorg en advies bieden aan dieren en hun eigenaren. Andere belangrijke en vernieuwende middelen daarbij zijn ons educatiecentrum EduPet Education en Lifestyle for pets, een uniek online platform met tv-zender.