Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Rovecom OpMaat bv

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Rovecom OpMaat bv

Over Rovecom

Rovecom - softwareontwikkelaar en internetbedrijf

Wij zijn een bedrijf dat van innovatie haar dagelijks werk maakt. De Agri&Food-sector maakt bijvoorbeeld al jaren gebruik van onze software om, onder andere, rantsoenen te optimaliseren. Ook voor mestadministratie en plannen van mens en materieel heeft Rovecom de software om bedrijven in deze sector beter te laten renderen.

Wij verbeteren bedrijfsprocessen door het ontwikkelen van op maat gemaakte online automatiseringsoplossingen. En bieden zekerheid met onze eigen cloud en online back-up.Filosofie

Wij zijn een softwarehuis pur sang en inmiddels uitgegroeid tot een complete IT-partner. Met de ontwikkeling van moderne en toonaangevende software om processen te stroomlijnen bieden wij voor uiteenlopende branches praktische oplossingen. Van agrarische kennissystemen tot complete maatwerkprojecten en van algemene bedrijfssoftware tot specifieke oplossingen voor planning en urenadministratie. Ondersteund door onze ICT-diensten als cloud computing en systeembeheer. Dat is wat wij bedoelen met compleet.