Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Schipper Groep

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Schipper Groep

Algemeen

Ondernemers werken elke dag met passie, visie en ambities in hun bedrijf. Bij Schipper streven we ernaar dat ondernemers dit met vertrouwen kunnen doen. Vertrouwen in zichzelf, in het team en in het bedrijf. En in ons, als persoonlijke accountant en adviseur. We staan als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon naast de ondernemer. We ontzorgen, ondersteunen en bieden een bron van inzicht. 

Onze collega’s staan iedere dag weer klaar om een grote variëteit aan mkb- en agroklanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel & organisatie en pensioen.

De lijnen zijn kort en alle deuren staan open

Bij Schipper denken we niet in hiërarchische lijnen. We delen kennis en inspireren elkaar. Je krijgt de vrijheid om te zijn wie je bent en de beste versie van jezelf te worden. In alles wat we doen, staat de juiste balans voorop.

Schipper Accountants biedt jong talent alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. We maken tijd om je dingen uit te leggen, nemen je mee op pad en hebben een mooie studieregeling. En dan hebben we het nog niet eens over ons klantenpakket, waarin je elke dag nieuwe uitdagingen kunt vinden.


Met 350 medewerkers en 11 vestigingen is Schipper één van de meest toonaangevende accountants en advieskantoren in Zuidwest-Nederland. We hebben kantoren in: Goes, Made, Middelharnis, Oud-Beijerland, Rijen, Rotterdam, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee en Zundert.

Onze website vind je via www.schippergroep.nl

Ambitie

De diensten die Schipper aanbiedt zijn divers en de klanten die wij in portefeuille hebben, bieden nóg meer diversiteit. Door de verspreiding van onze 11 vestigingen zijn we altijd dichtbij. Bij de klant, bij collega’s en bij jou. Met onze verschillende disciplines helpen we onze klanten vooruit te komen. We gaan daartoe niet op de stoel van de ondernemer zitten, maar pakken er een stoel bij en schuiven aan. We kijken terug op cijfers van de afgelopen periode, denken mee over de bedrijfsvoering van vandaag en helpen te bouwen aan de strategie voor morgen.

Visie

Of je nu stagiair bent, starter of een doorgewinterde professional: iedereen is een even belangrijke schakel in onze onderneming. Door met collega’s te overleggen, interdisciplinaire samenwerkingen op te zoeken en de input van iedere collega op waarde te schatten werken we met elkaar aan ontwikkeling. We hebben aandacht voor de groei van onze professionals, groei van de organisatie en natuurlijk ook de groei van de klanten die we bedienen.

Omdat jouw ambitie ook ónze toekomst is, bieden we je bovendien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Sterker nog: we dagen je graag uit, want hoewel we samen bouwen, geloven we dat groei van binnenuit moet komen. Jij regisseert je eigen loopbaan, maar samen maken we er een mooie toekomst van!

Waarden en Doelen

De diversiteit van onze werkzaamheden vragen natuurlijk wel iets van onze medewerkers. Samenwerken, klantfocus en initiatief zijn kernwaarden die de basis leggen voor onze dienstverlening. Extern, maar ook intern. We verwachten dat deze drie pijlers door iedereen gedragen worden, want alleen zo kunnen we samen succesvol zijn.

Carrière

Ontwikkelen en leren

De Schipper Groep is een erkend opleidingsinstituut. We ontwikkelen en organiseren zelf cursussen/trainingen, die verzorgd worden door onze eigen deskundige trainers, trainingsbureaus of universitaire docenten. Wij bieden altijd onderwijs van de hoogste kwaliteit!

Permanente educatie is een belangrijk speerpunt voor al onze medewerkers. Jaarlijks organiseren wij incompany trainingen om de kennis en vaardigheden van de medewerkers op peil te houden of uit te breiden. Het opleidingsprogramma wordt, voor de vaktechnische onderwerpen, in nauw overleg met onze commissie Vaktechniek en de Compliance Officer samengesteld. Op het gebied van training van persoonlijke ontwikkeling en managementvaardigheden werken we samen met een aantal andere accountantskantoren die onze (CPA-) partners zijn.

Daarnaast zijn we ook geaccrediteerd om de training ‘Communicatieve Beroepsvaardigheden’ voor praktijkstagiaires AA te verzorgen, zowel voor onze eigen mensen als ook voor praktijkstagiaires buiten de Schipper Groep. Onze trainers organiseren tevens cursussen voor klanten met onderwerpen als Leiderschapsvaardigheden, Bedrijfsopvolging en Personeelsmanagement voor niet P&O-ers.

Doorgroeimogelijkheden

Bij Schipper vinden we doorgroeimogelijkheden belangrijk. Met aandacht voor jou en voor elkaar kijken we naar de toekomst.

Functiegebieden:

  • Accountancy
  • Fiscaal
  • Corporate Finance
  • Pensioen
  • P&O
  • Lonen

Kom ons team versterken

Pas jij binnen de koers van Schipper?

Bij Schipper hoor je erbij. We doen niet aan grote hiërarchische torens en nummertjes trekken: de lijnen zijn kort en alle deuren staan open. De beperkte grootte van onze vestigingen maakt dat je weet wie je collega’s zijn. De persoonlijke en toegankelijke cultuur werken verbindend: zo zijn we samen trots op de zaak.

In het werk worden initiatieven gewaardeerd: We willen onze klant in zijn bedrijfsvoering vooruit helpen en in dat proces kan ieders perspectief tot waardevolle inzichten leiden! Samen werken aan dit gemeenschappelijke doel geeft ons energie. Samenwerken zien we bovendien als onmisbare pijler voor onze kwaliteit. Niet alleen door nauwkeurig te werken, maar ook door kritische vragen te stellen, met elkaar in gesprek te blijven en waar nodig je rug recht te houden creëren we de optimale meerwaarde voor onze klant.

Krijg jij ook energie van een no-nonsense cultuur waarin je erbij hoort, verantwoordelijk mag zijn, kwaliteit voorop staat en waarin samenwerking belangrijk is? Dan pas je goed bij de koers die we bij Schipper willen varen.