Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Schothorst Feed Research B.V.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Schothorst Feed Research B.V.

Meer over Schothorst Feed Research

Visie
Schothorst Feed Research is de beste onafhankelijke partner om de wereld efficiënt en verantwoord te voeden. Wij doen dit door ontwikkeling en implementatie van veevoedkundige kennis.
Missie
Schothorst Feed Research is voor diervoeder-producerende bedrijven de internationale, onafhankelijke schakel tussen het genereren van kennis en het uitdragen van kennis.

ACTIVITEITEN

Onze activiteiten zijn gecentreerd rondom diervoeding en spitsen zich toe op:
  • Onderzoek
  • Nutritioneel advies
  • Cursus en training
 Samenwerking
Wij ondersteunen klanten in de productie van diervoeding. Door goede samenwerking met onze klanten worden vragen, uitdagingen en problemen tijdig geïnventariseerd. Dankzij een intensieve samenwerking binnen een breed netwerk van instituten en experts kunnen wij anticiperen op actuele vragen en wensen op het gebied van diervoeding, economie, milieu, productkwaliteit, welzijn, diergezondheid en reproductie.

Organisatie
Ons team bestaat uit ruim 65 mensen waarvan meer dan de helft hbo- of wo-geschoold is. Onze medewerkers zijn werkzaam binnen de gebieden onderzoek, consultancy, accountmanagement en het laboratorium.


Onze experts zijn gespecialiseerd in onderzoek op één van de volgende gebieden:
  • pluimvee
  • rundvee
  • varkens
Faciliteiten
Onze proeffaciliteiten voldoen aan de geldende nationale en Europese regelgeving voor het houden van (proef)dieren. We beschikken over laboratoria, proefstallen en praktijkstallen, waardoor we het gehele onderzoekstraject van fundamenteel onderzoek tot praktijkonderzoek in huis kunnen uitvoeren.