Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij SGS Belgium NV

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over SGS Belgium NV

Over ons

De landbouw- en levensmiddelenindustrie zijn onomstreden de belangrijkste industrieën ter wereld. Consumenten dienen te kunnen vertrouwen op veiligheid en kwaliteit gedurende het hele proces. Ons uitgebreide dienstenaanbod kan u helpen:

  • Risicobeheer, beter zakendoen en tegemoet komen aan uw verplichtingen: met op zichzelf staande of geïntegreerde onafhankelijke oplossingen voor elk aspect van uw supply chain voor agrarische producten en levensmiddelen.
  • Bescherming van uw consumenten: van een primair productiepunt tot het verwerkingspunt of de overdracht.
  • Naleving van complexe wetgeving: zoals lokale, regionale, nationale en internationale beleidsregels en reguleringen voor de productie van en de handel in agrarische goederen en levensmiddelen
  • Zorgen voor correcte opslag, verscheping, verpakking en distributie: van handelswaar, ingrediënten en voedsel.
  • Zorg voor kwaliteit en veiligheid binnen verschillende supply chains: zoals rauwe levensmiddelen, halffabrikaten en eindproducten in de belangrijkste voedselsegmenten.

Wij bieden op zichzelf staande of geïntegreerde oplossingen voor organisaties die te maken hebben met agrochemische stoffen, zaden, biobrandstoffen, meststoffen, landbouwmachines en -middelen, financiële dienstverlening en verzekeringen, opslag, verwerkende faciliteiten en logistieke bouw, toebereiding van versproducten voor markt- en levensmiddelenproducten.

Ons aanbod aan kosteneffectieve oplossingen omvat de verzameling van strategische gegevens, collateral management, audits en certificering, testen en analysediensten, inspectie, controle, technische oplossingen, advies en training. Wij kunnen uw onderneming helpen een cultuur van veiligheid, kwaliteit en duurzame ontwikkeling voortdurend verder te ontwikkelen.

Onze klantenbenadering is geharmoniseerd, wat het grootste onafhankelijke netwerk van deskundigen ter wereld nog beter maakt.