Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Slootsmid

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Slootsmid

Meer informatie over Slootsmid

De plek net buiten Laren is nog altijd even markant; het is nooit anders geweest. Destijds als hoefsmid en wagenmaker voor de boeren rondom; nu als een modern en innovatief landbouw-mechanisatiebedrijf voor de regio en producent van geavanceerde bemestingstechniek; Slootsmid. 

Ooit kregen wagenwielen er hun beslag, het ijzer werd er gesmeed, er kwamen fietsen, paarden werden ingeruild voor de eerste Zetor tractoren, net als de landbouwmachines en de vernieuwingen in mestverwerking. De kachels waren er, net als sterk gereedschap voor het land en de tuin. Van de traditionele jaarlijkse nota met een borrel naar de moderne praktijk van nu met kwaliteitsmerken en terzake deskundige service. Slootsmid staat voor een oersterke combinatie van handelsgeest, kennis en een grote betrokkenheid bij het boerenwerk.

Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan producten en diensten. In onze vestigingen in Borculo en Laren staan wij voor klaar voor onze klanten met onderhoud en reparaties, in- en verkoop, onderdelenvoorziening en verhuur van:

  • Tractoren en Landbouwmachines
  • Tuin & Park
  • Mesttechniek

Daarnaast hebben we zowel in Borculo als Laren een compleet uitgeruste winkel. In deze winkel vind je alles voor het boerenbedrijf, de werkplaats/garage en tuin. Hier vind je o.a.: 

  • Lasapparaten, hogedrukreinigers, compressoren, beregening, heaters en overige werkplaats- en tuingereedschappen.
  • Smeermiddelen, afrasteringsmaterialen, speelgoed, werk- kleding en schoenen.