Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Sonneveld Group B.V.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Sonneveld Group B.V.

Meer over Sonneveld Group B.V.

Werken bij Sonneveld

Wij zijn een dynamisch, middelgroot bedrijf met een leidende positie binnen de bakkerijsector. Met onze ruim 200 medewerkers wereldwijd zijn wij voortdurend in beweging en continu op zoek naar mogelijkheden voor groei.
Sonneveld staat open voor alle ideeën waar medewerkers mee komen; waar het bedrijf kansen en mogelijkheden ziet, is er ruimte zijn om dit tot uitwerking te brengen. De afdeling HRM kijkt en denkt mee met het aanbrengen van balans tussen werk en privé, werkt mee aan het behoud van de broodnodige vitaliteit en kijkt goed naar hoe iedereen op de beste manier kan worden ingezet vanuit zijn of haar beste kunnen en interesses.
De kernwaarden van Sonneveld zijn ambitieus, betrokken en inspirerend en dat wordt ook gezocht in onze medewerkers. De medewerkers bij Sonneveld gaan op een informele en respectvolle manier met elkaar om en de drijfveer is om onze klanten zowel intern als extern optimaal van dienst te zijn.
Sonneveld biedt haar medewerkers volop mogelijkheden zich verder te ontwikkelen, onder andere via een eigen Productie Academie en de Orkla academy. Ook internationaal kan je doorgroeien.
Ben je geïnteresseerd in werken of stage lopen bij Sonneveld? Bekijk dan de eventuele openstaande vacatures.